برگزاری کارگاه

کارگاه  "انتخاب مجله مناسب جهت انتشار مقاله" با حضور ۴۵۰ نفر از اعضاء هیات علمی، پژوهشگران و دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی کشور ، روز دوشنبه اول شهریورماه سال جاری، با تدریس جناب آقای دکتر پیام کبیری "رییس مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی وزارت بهداشت" از ساعت ۱۰ الی ۱۱:۳۰ به صورت مجازی توسط معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بم برگزار گردید.

در این کارگاه اهمیت انتخاب مجله مناسب، راه‌های پیدا کردن مجله، فاکتورهای مهم در انتخاب مجله، معرفی سامانه مجلات جعلی و نامعتبر وزارت بهداشت، مجلات جعلی و ویژگی‌های آن‌ها و معرفی سامانه‌های مجله یاب توضیحاتی ارائه شد و بحث و تبادل‌نظر صورت گرفت.

علاقه مندان برای اطلاع بیشتر از برنامه ها و رویدادهای معاونت تحقیقات می توانند به سامانه جامع کارگاه های دانشگاه با آدرس workshop.mubam.ac.ir مراجعه نمایند.